ducatipaso.org
http://forums.ducatipaso.org/

BACK AGAIN !!!
http://forums.ducatipaso.org/viewtopic.php?f=12&t=6428
Page 2 of 2

Author:  paso750 [ Thu Dec 12, 2013 4:13 pm ]
Post subject:  Re: BACK AGAIN !!!

don`t blame 1&1 they have nothing to do with it

G.

Author:  Derek [ Thu Dec 19, 2013 11:15 am ]
Post subject:  Re: BACK AGAIN !!!

Great to have everything back up and running again but since the site has gone on-line again I notice that despite checking the "log me on automatically each visit" box I still have to login each time I visit. Not a big deal, just a minor inconvenience. Something to do with cookies?

Author:  paso750 [ Thu Dec 19, 2013 2:30 pm ]
Post subject:  Re: BACK AGAIN !!!

Derek, that only works if you close your browser without logging out.
Logging out will delete the cookie.

Author:  Derek [ Fri Dec 20, 2013 10:43 am ]
Post subject:  Re: BACK AGAIN !!!

No. Logging out, not logging out, manually deleting the cookie, makes no difference. Every time I visit the "log me on automatically each visit" is again unchecked so that I have to log in again. No worries I can live with it.

Author:  900streetfighter [ Fri Dec 20, 2013 2:28 pm ]
Post subject:  Re: BACK AGAIN !!!

I have to log in every visit despite ticking remember me. Thought it was my pc playing up. As Derek, can live with it.

Author:  Skins [ Fri Dec 20, 2013 4:56 pm ]
Post subject:  Re: BACK AGAIN !!!

:cool:



Yeah, me too ...

Author:  paso750 [ Sat Dec 21, 2013 8:47 am ]
Post subject:  Re: BACK AGAIN !!!

that`s interesting. The according setting in the forum software is activated, I checked that.
If I checkmark the automatic log-in and then log in. Close the browser and restart the computer I`m still logged in so it works for me. What browsers are you guys using (I have InternetExplorer10).
It might be a browser problem. Do delete the browser cache and check that the browser is not set to delete all cookies when being closed.

Author:  nickta [ Sat Dec 21, 2013 9:29 am ]
Post subject:  Re: BACK AGAIN !!!

Hi G.

Ditto all above. 3 different computers, 3 different browsers: IE7, IE8 and IE9.

Will try G-Chrome and Firefox.

Cheers.

Nick.

Author:  nickta [ Sat Dec 21, 2013 11:09 am ]
Post subject:  Re: BACK AGAIN !!!

nickta wrote:
Hi G.

Ditto all above. 3 different computers, 3 different browsers: IE7, IE8 and IE9.

Will try G-Chrome and Firefox.

Cheers.

Nick.


Hi G.

Chrome does the same as IE, as does Firefox. But the phone goes straight through and logs in? Don't figure.

Nick.

Author:  Derek [ Sat Dec 21, 2013 11:12 am ]
Post subject:  Re: BACK AGAIN !!!

I use a Mac and it makes no difference whether it's Firefox or Chrome. I haven't tried with Safari which I don't normally use.

Author:  oceanhunter [ Wed Dec 25, 2013 12:10 am ]
Post subject:  Re: BACK AGAIN !!!

Thanx to those involved in starting and running this forum,it has assisted me in making a good bike better and provided
me with priceless information.
A MARRY CHRISTMAS to all and i wish you well for the new year.

Author:  Duc906 [ Mon Dec 30, 2013 4:16 am ]
Post subject:  Re: BACK AGAIN !!!

Great to see the site up and going again. Thanks Mike for all you're years of dedication. :beer: :beer: :beer:
Congratulations to John & Gerhard for keeping the site going hopefully for many years to come. :beer: :choo: :choo:

Author:  paso750 [ Tue Dec 31, 2013 12:53 pm ]
Post subject:  Re: BACK AGAIN !!!

it looks like the not working auto login is a domain problem.
Delete your bookmark if you set one, then delete the browser cache and close it.
After that open your browser again and go to the forum via www.ducatipaso.org (hit the browsers refreh button just to be sure) and log-in after you checkmarked auto log-in.
I think it should work now.

G.

Author:  Derek [ Tue Dec 31, 2013 12:59 pm ]
Post subject:  Re: BACK AGAIN !!!

The auto-login is now working for me again. I deleted all the cookies relative to the ducatipaso.org, closed the browser, re-opened it and clicked on the ducatipaso bookmark and logged in. The next time I opened it I was auto-logged in.

Author:  paso750 [ Tue Dec 31, 2013 1:18 pm ]
Post subject:  Re: BACK AGAIN !!!

Great. :truck:
I mentioned deleting the bookmark because there were two URLs to get to the forum.
If you didn`t delete your bookmark be sure it leads you to an URL starting with http://forums.ducatipaso.org/ (not http://www.ducatipaso.org/forum/... !) or it won`t work

Page 2 of 2 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/